• CONEIX-NOS

   

  A Opticalia Vila Olímpica portem des de 1993 apostant per oferir-te lesmillors solucions personalitzades a les teves necesitats. Un gran equip de professionals al servei de la teva visió treballant amb les darreres tecnologíes dels principals proveïdors del sector.

  Com a Òptics Independents era difícil seguir essent competitius. És per això que d'ença el 2013 ens vàrem agrupar a Opticalia per poder continuar oferint el millor, al millor preu possible.

  Per això diem que si t'agraden les ulleres, t'agradarà Opticalia VilaOlimpica.

  Perquè et portem les últimes tendències. Perquè et proposem un ampli catàleg d'ulleres perque trobis la que millor encaixa amb el teu estil. Perquè comptem amb marques en exclusiva com Mango, Pepe Jeans, Custo Barcelona, Antonio Banderas, Pull&Bear, Davidelfin, Amichi, Hackett, Pedro del Hierro, Javier Larrainzar i THELOOK.

  I perquè llancem al mercat ofertes úniques en  ulleres de sol y ulleres graduades.

  Com a grup òptics, Opticalia ha superat les 1.000 òptiques en tres països en menys de 10 anys. Són líders a Espanya amb més de 600 punts de venda i al 2013 van començar la seva expansió a Portugal, on ja compten amb més de 215. Al 2015 va nèixer Opticalia a Colombia, on ja són líders amb més de 180 òptiques.